Logo
  • referenssit_main

    Hämeen Katto ja Julkisivu

    Asiakastarinat


Annamari Könnölä, Hämeenlinna

annamari

 

Kun Annamari Könnölän lomamökkejä vuokraavan Könnölän Matkailutilan 90-luvulla rakennettu vuokramökki kaipasi remonttia, palkattiin luottotekijä.

- Hämeen Katto ja Julkisivu oli tehnyt edellisvuonna samaan kohteeseen kattoremontin, Annamari kertoo.

Annamarin mukaan tarjoukset pyydettiin muutamasta eri yrityksestä, mutta tärkeää oli paikallisen tekijän löytäminen. Matkailutila sijaitsee Hattulan ja Hämeenlinnan rajalla.

- Työn lopputulos oli siisti ja kaikki sujui mukavasti. Mitään roskia ei tekijöiltä jäänyt jälkeen. Meidän piti ainoastaan vastaanottaa ovet ja ikkunat pihamaalle. Varmasti pyydämme Tomilta tarjouksen jatkossakin, ja voin suositella häntä muillekin!

 

Jani Laakso, Hämeenlinna

jani

Jani Laakso päätti valita Hämeen Katto ja Julkisivun tekijäksi perheensä kodin julkisivuremonttiin, koska tarjolla oli hyviä referenssejä.

- Meidän kadulla oleviin taloihin yritys on tehnyt useamman rempan. Hintakin oli iso tekijä. Taidettiin kysyä eri firmoilta yhteensä 5-6 tarjousta, Jani sanoo.

Tärkeää oli sekin, että Jani tiesi yrityksellä olevan paljon kokemusta vastaavanlaisista kohteista. Lisäksi paikallisuus ratkaisu.

- Totta kai sitä mieluummin valitsee paikallisen yrityksen!

Itse työ tehtiin maaliskuussa 2023.

- Kun on vanha rintamamiestalo, voi tulla yllätyksiä. Mutta kaikki sujui niissä puitteissa ja aikatauluissa, mitä sovittiin, ja työn jälki oli sitä mitä voi odottaakin.

- Voin kyllä suositella! Varsinkin vanhojen talojen projekteissa Hämeen Katto ja Julkisivu on pätevä tekijä.

 

Jari Lindholm, Hattula

”Suosittelen täydestä sydämestä”

Jari Lindholm perheineen oli ehtinyt asua 2,5 vuotta vuonna 2000 Hattulaan valmistuneessa kodissaan, kun ovien vaihto alkoi olla ajankohtainen.

- Ennen tätä oltiin tehty lähinnä sisällä pientä pintaremonttia. Ovet olivat aika kehnot ja huonosti toimivat, eikä muutenkaan oikein tätä päivää, Jari kertoo.

Ovien päivittämisen yhteydessä ajatukset lähtivät laajenemaan kohti ikkunaremppaa.

- Lähdettiin sitten ihan mielenkiinnosta kyselemään tarjouksia. Jo etukäteen oli ajatuksena, että ikkunoita samalla suurennettaisiin lattiatasoon saakka, sillä talossa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Useamman eri yrityksen esittelykäynnin jälkeen parhaan vaikutuksen teki Jarin mukaan Hämeen Laatuikkuna ja yrittäjä Tomi Järvensivu.

- Muista firmoista paikalla kävi myyntiedustajia, jotka eivät oikein osanneet kertoa kovin tarkasti projektin etenemisestä. Tomi osasi, koska hän on itsekin tehnyt asennustyötä ja hiffasi sen, mitä me haimme. Tarjous oli muutenkin niin hyvä, että hän sai minut vakuuttuneeksi, Jari tuumaa.

Kun sopimuksesta oli lyöty kättä päälle, asiat etenivät Jarin mukaan ripeästi. Ensimmäiselle päivälle tosin sattuivat alkutalven kovimmat pakkaset, mikä hieman viivästytti.

- Mutta kun pojat tulivat hommiin, kaikki sujui tosi ripeästi ihan muutamassa päivässä. Asentajille täytyy antaa kyllä täydet kehut, sen verran iso urakkakin oli kyseessä, Jari kiittelee.

Myös työn jälkeen Jari sanoo olevansa todella tyytyväinen. Urakka sisälsi yhteensä yhdeksän ikkunaa ja kolme ulko-ovea.

- Todellakin suosittelen näitä kavereita täydestä sydämestä. Ja jos vastaisuudessa tarvitsen remonttipalveluita, meinaan kyllä ehdottomasti soitella Tomille.

jari1

Jari Lindholmin perheen koti sai aivan uuden ilmeen. Nyt sisäänkin pääsee huomattavasti enemmän valoa uusien, lattiaan saakka yltävien ikkunoiden ansiosta.

 

Johanna Sivula, Hämeenlinna

johanna1

1950-luvun rintamamiestalon retrovärit saivat väistyä modernimman ilmeen tieltä, kun Johanna ja Toni Sivula tilasivat julkisivuremontin Hämeen Katto ja Julkisivulta.

- Alun perin lähdin kyselemään pelkästään kattoremonttia, mutta vanhassa talossa on koko ajan projektia

Hämeen Katto ja Julkisivu valikoitui urakan tekijäksi Johannan mukaan kavereiden suosituksia kyselemällä.

- Itselläni ei ollut firmoista paljon tietoa, mutta tämä nimi nousi usein esiin. Kun Tomi tuli käymään, ajateltiin heti, että tämä firma halutaan. Hän vaikutti osaavalta ja luotettavalta.

- Mieheni kanssa olimmekin remonttiin tosi tyytyväisiä. Kaikki meni aikataulussa ja jälki oli hyvää. Mitään huonoa sanottavaa ei kyllä keksitä.

Lopputuloksen Johanna sanoo olevan kuin eri talo.

- Vanhaan ei voi oikein edes verrata. Ohikulkijatkin pysähtyivät remontin aikana monta kertaa kehumaan ja juttelemaan.

johanna2

 

 

Liisa Peri, Hämeenlinna

liisa

Liisa Peri tilasi Hämeen Katto ja Julkisivulta kotiinsa ikkuna- ja kattoremontin, jonka yhteydessä tehtiin vielä lisäeristys yläpohjaan.

- Kun katto kerran oli valmiiksi auki, kannatti samalla laittaa puhallusvillat. Kyseessä on 50-luvun rintamamiestalo, jossa oli vielä alkuperäinen katto, Liisa kertoo.

Hämeen Katto ja Julkisivuun hän päätyi omaa lähipiiriään remonttiasioissa konsultoimalla. Katumapäälle ei ole tarvinnut ruveta.

- Tomi antoi itsestään rehellisen kuvan muun muassa kertomalla, että talon vanhoja rännejä voitiin vielä käyttää sen sijaan, että oltaisiin hankittu uudet. Kommunikaatio toimi myös remppamiesten kanssa, ja sain koko ajan hyviä vinkkejä esimerkiksi julkisivumaalauksesta, jonka varmaan teen itse talkooporukan avulla. Yrityksen toiminta oli muutenkin joustavaa. Esimerkiksi smyygilaudat saatiin tilattua ennakkoon, jotta pystyin itse maalaamaan ne ennen paikoilleen asentamista. Tuli sellainen tunne, että ajateltiin asiakkaan eli minun parastani.

- Remontin jälkeen tuli hyvä fiilis, vaikka työ hieman venyikin. Vanhojen talojen kanssa aikatauluissa ei aina voi pysyä. Työ oli tarkkaa ja ammattitaitoista. Voin suositella Tomia, ja niin olen jo tutuilleni tehnytkin!

 

Juho Puurunen, Järvenpää

Juho Puurusen ja Miia Rastivon rintamamiestalo koki ison muodonmuutoksen, jonka yhteydessä uusittiin muun muassa kivijalan ikkunat, pääovi sekä ulkoverhoilu.

Juhon mukaan julkisivuremontti sujui viimeisen päälle hyvin mukaan lukien yhdessä katsottu katon värivalinta, joka kruunasi kokonaisuuden.

- Kaikki sujui oikeasti tosi hienosti! Äijät olivat ahkeria ja tekivät hyvää jälkeä. Olimme kyllä todella tyytyväisiä, ja suosittelemme!

juho

Julkisivuremontti toi Juhon ja Miian kotiin huikean parannuksen.

 

Ville Huotari, Hämeenlinna

huotari

Asunto-osakeyhtiö Hämeenlinnan Mäntyrinne teetti ovi- ja ikkunaremontin kuuteen asuntoon. Asukas ja hallituksen jäsen Ville Huotari kertoo, että Asennuspalvelu Järvensivu valikoitui tekijäksi hinnan lisäksi siksi, koska haluttiin suosia paikallisuutta ja kotimaisuutta.

- Tomi kuunteli kaikkien asukkaiden toiveita, ja silläkin oli vaikutusta valintaan. Jälki oli siistiä, asentajat kohteliaita, ja jäljet siivottiin sovitusti.

Yhteystiedot

logo 

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti@hameenkattopalvelu.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Katto ja Julkisivu | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666